OOGSTEN

Bij van der Houwen Orchideeën hebben we snijorchideeën. De cymbidiums worden afgesneden met een mesje. De takken worden ondersteboven opgehangen aan een oogstrek. Op deze manier is de kans dat de cymbidiums beschadigd worden zo klein mogelijk. Via de monorail waar het oogstrek op rijd worden de cymbidiums naar de inpakruimte gebracht.

INPAKKEN

In de inpakruimten worden de verschillende Cymbidiums verpakt. Voordat ze verpakt worden, worden de takken op de juiste lengte afgesneden. Er zijn verschillende lengtes hiervoor. Onze maten kan je vinden onder assortiment. Ook worden de cymbidiums in een klein flesje water gedaan waardoor ze langer goed blijven. De laatste stap is de hoes erom.

IN DOZEN

Nadat er een hoes omheen zit worden de ingepakte Cymbidiumtakken in een doos gedaan. Hoe langer de tak hoe minder takken per doos. Een langer tak heeft echter meer bloemen dan een kleinere tak. Om dit duidelijk weer te geven op de doos is er een sticker op gedaan die de lengte van de takken, het aantal takken en het aantal bloemen per tak weergeeft. Nu zijn de Cymbidiums klaar voor verkoop!


Ook verzorgen wij speciale verpakkingen bijvoorbeeld twee in een doos
TESKTDJKFLJDSKLFJKL F DKLS JFLKSDFKLDS

Dit is een doos met een mix van verschillende 80 cm bloemen (Veiling klaar)